Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a www.kovart.hu portál valamelyik oldalára, ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A kovart.hu portálon található tartalom a kovart.hu szerkesztőjének szellemi terméke és a KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. tulajdona.
A kovart.hu portál szerkesztősége fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A szerkesztőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A kovart.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a kovart.hu szerkesztősége felelősséget nem vállal. A kovart.hu portálon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A kovart.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.